Prof. dr. Martina Bavec: Certificiranje ponudbe ekološke hrane v gastronomiji

posvet: ''Ekološko kmetovanje za bolj zdravo življenje.''

Torek, 27. februar 2018

V Državnem svetu je bil v torek, 27. februarja 2018 posvet o razvoju ekološkega kmetovanja z naslovom: ''Ekološko kmetovanje za bolj zdravo življenje." Ob iztekajočem petletnem obdobju Programa razvoja podeželja 2014-2020 in pripravah na naslednje programsko obdobje PRP 2021-2027, v Sloveniji optimistično gledamo na razvoj ekološkega kmetijstva.

Prepričani smo, da s skupnimi močmi znamo in zmoremo ustvariti boljše pogoje za pridelavo več ekološke hrane za bolj zdravo življenje. Zato so v sodelovanju z Državnim svetom, Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije in Zvezo društev ekoloških kmetov Slovenije pripravili zanimiv strokovni EKO posvet, na katerem se je zbralo veliko uglednih predavateljev, ekoloških kmetovalcev in kritičnih razpravljalcev.

Vzemite si šest ur čas in si oglejte celoten video posnetek iz posveta, ki ga bomo predvajali tudi na strokovni televiziji S-TV Skledar, prav tako pa si boste lahko na kanalu S-TV Skledar - YouTube ogledali strokovne tematske sklope približno 20-tih različnih kmetijskih strokovnjakov in razpravljalcev.

Kamera in montaža: Pia in Milan Skledar

Video produkcija: strokovna televizija S-TV Skledar

Prof. dr. Martina Bavec, posvet: Ekološko kmetovanje za bolj zdravo življenje

Prof. dr. Martina Bavec, posvet: Ekološko kmetovanje za bolj zdravo življenje

Prof. dr. Martina Bavec, posvet: Ekološko kmetovanje za bolj zdravo življenj

Prof. dr. Martina Bavec, posvet: Ekološko kmetovanje za bolj zdravo življenj